AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Regulament postare jocuri
Fresh Games ofera utilizatorilor sai cele mai noi stiri / informatii despre jocuri. NU incurajam piratajul , niciodata nu ve-ti gasi link-ul de download a unui joc. Postarea unui astfel de link , este pedepsita.

" Nu sunt permise forumurile ( posturile , in cazul nostru ) care accepta sau favorizeaza piratajul programelor, hacking-ul, spamming-ul, atacurile impotriva retelelor sau serverelor, pornografia, afirmatii rasiste, crime impotriva umanitatii, activitati inadecvate pe servere sau orice alta actiune care violeaza legile aplicabile. Orice forum ce contine texte, link-uri, imagini, animatii, videouri si orice alt continut considerat ilegal va fi sters fara preaviz. Forumgratuit.ro isi rezerva dreptul de a sterge contul sau forumul cu continut ilegal. Orice continut sau act ilegal poate fi raportat serviciilor in cauza si urmarit in justitie. " ( Conditii generale , ForumGratuit ) :)
Regulament postare jocuri :

1. Orice joc care contine link-ul de download , va fi sters, iar userul banat pentru o perioada te timp, deoarece forumul nostru nu incurajeaza pirateria !
2. Nu postati jocuri / imagini / videouri care prezinta activitati inadecvate , crime impotriva umanitatii sau orice alta actiune care violeaza legile aplicabile.
3. Fiecare joc va fi insotit de una sau mai multe imagini , un trailer / gameplay , care sa respecta regulile mentionate mai sus ( in special la 2 ). In caz contrar , topicul va fi trimis la cosul de gunoi , userul respectiv urmand sa primeasca o mustrare. ( la 3 mustrari -> warn ; La 3 warn-uri -> Ban )
4. Daca jocul postat de dvs. este preluat de pe alt site , la sfarsit , precizati sursa. Daca nu a fost postata sursa acestuia, si se va dovedi ca a fost copiat , topicul va fi trimis la cosul de gunoi , iar userul respectiv va primi un warn / mustrare !

5. Inainte de a posta un joc , folositi optiunea " Search " , pentru a va asigura ca jocul nu a mai fost postat !

Administratorul Fresh
//
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog