AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]

PC
Emergency 2012 este un joc de strategie pentru PC, dezvoltat de Quadriga Games si Deep Silver, care va fi lansat pe 5 noiembrie 2010.

Jucatorii vor prelua rolul de dispatcher al serviciului de urgente, trebuind sa coordoneze echipele de politie, pompieri, scutieri si medici. Actiunile de mare amploare vor avea loc in orase precum Berlin, Frankfurt, Hamburg, Cologne, Munich, Innsbruck, Paris, Moscova sau Londra. In urma dezastrelor, jucatorii trebuie sa foloseasca cu chibzuinta toate resursele pentru a putea tine evenimentele sub control.

Emergency 2012 va fi compus din 12 misiuni single-player, cu scenarii precum prabusiri de avioane, alunecari masive de teren, scurgeri radioactive sau revolte, inca 3 harti free 2 play, in care jucatorii vor trebui sa intervina pentru diferite situatii aparute in oras si avand intotdeauna grija de buget, precum si cun co-op mode pentru 4 jucatori, gamerii trebuind sa gestioneze situatiile impreuna.

Emergency 2012 este al 7-lea joc al seriei, primul titlu fiind lansat in anul 1998wizoo.ro


creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti un blog