AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  


Mirror's Edge


Mirror's Edge       Povestea din Mirror's Edge o are in rolul principal pe Faith, o tanara obisnuita, fara puteri magice sau instructii si antrenamente de speciale. Faith a fost nevoita sa creasca pe strazi, devenind mai tarziu curier pentru o organizatie din lumea interlopa.Actiunea jocului are loc intr-un oras aflat sub o partiala dictatura a autoritatilor, un oras modern si curat dar cu probleme in privinta coruptiei si libertatea persoanelor. Fiind o lume observata si monitorizata cu atentie, mijloacele moderne de comunicare nu pot fi folosite cu incredere. Mesajele confidentiale sunt trimise cu ajutorul curierilor (denumiti runners - alergatori). ( Sursa : wizoo.ro )

Minimum Requirements :Windows XP or Vista
Processor: Pentium 4 at 2.4 GHz
RAM: 1GB
Video: GeForce 6 Series with 256MB VRAM or better


Recommended Requirements2.4+ GHZ Dual Core Processor
1 GBytes of System RAM
NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space
Note: These recommended requirements do not include a DX10 card and Mirror's Edge will be DX10 compatible. To run Mirror's Edge on DX10, you will need a DX10 card and Windows Vista installed.


       
Gameplay       


       
  

//
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit