AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

L.A Noire, preview
A venit timpul pentru un preview, la cel mai asteptat joc al anului, L.A. Noire....Jocul este publicat de RockStar si dezvoltat de catre The Bondi Team. Genul acestui joc este un fel de Mystery-thriller-action, un trio cu care dezvoltatorii acestui joc spera sa dea lovitura. L.A. Noire, este plasat in cea mai fascinanta si cea mai violenta perioada a Los Angeles-ului (1940-1950), cand drogurile si muzica Jazz dominau viata celor implicati in afacerile necurate. Jucatorii vor prelua pe protagonistul acestui joc, poate unul dintre putini politisti necorupti al acelor vremuri, Cole Phelps care lucra pentru L.A.P.D (Los Angeles Police Departament). In Noire vei avea rolul "baiatului bun", veteran de razboi care incearca sa bage pe "serial killer" la "racoare", facand asta intr-o maiera cu totul speciala.
Desigur, cel mai atragator la acest joc, poate nu este, grafica sau povestea, ci expresile faciale ale caracterelor, The Bondi Team folosind cea mai noua tehnologie in captarea expresilor faciale, ci anume Lightsprint tehnologia de iluminare în timp real si MotionScan, unde actorii sunt înregistrati de către 32 de camere pentru a capta expresii faciale din orice unghi, asta facand jocul, foarte real. Expresile faciale sunt foarte importante in acest joc, deoarece la partea de investigatii, va trebuii sa-ti dai seama daca inculpatul minte, sau spune adevarul, ceea ce mi se pare o chestie geniala.Dezvoltatorii folosesc motorul grafic RAGE, al celor de la RockStar Games, utilizat la Grand Theft Auto 4 si Midnight Club: Los Angeles.
_________________________
Platforme: PS3, Xbox 360
Lansare: 05.17.12
Developer: The Bondi Team
Publisher: Rockstar Games
_________________________
Trailer:


Cod:
 Sursa : gamesblog.ro
//
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit