AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Mortal Kombat 2011
PS3, Xbox 360, PC

Mortal Kombat (cunoscut si ca MK 2011) este un titlu care va fi lansat de Warner Bros. Interactive Entertainment in a doua jumatate a anului 2011. Jocul este dezvoltat de NetherRealm Studios si va fi disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Chiar daca exista informatii si despre o varianta pentru PC, aceasta stire nu a fost confirmata oficial.

Este primul titlu al seriei dezvoltat pentru publicul matur, jocul fiind un fight game cu grafica 2D si elemente 3D (2.5D), varianta clasica adoptata in ultima perioada de dezvoltatorii japonezi.

Actiunea va avea loc in aceeasi perioada in care primele trei jocuri s-au desfasurat, doar ca va exista o poveste paralela bazata pe deciziile luate de Raiden, zeul tunetului. Pana in acest moment, sunt cunoscute 14 personaje jucabile, acestea fiind: Raiden, Cyrax, Jax, Johnny Cage, Kitana, Kung Lao, Mileena, Nightwolf, Reptile, Scorpion, Sektor, Shao Kahn, Sonya si Sub-Zero.

Mortal Kombat este o franciza care a debutat in 1992, noul joc fiind al 9-lea titlu din serie.



Cod:
Sursa: wizoo.ro
//








Creati un forum gratuit | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit