AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Bizarre Creations si-au inchis portile
Bizarre Creations, unul dintre cele mai importante studioruri axate pe jocurile video cu masini, si-a inchis portile la mijlocului lunii februarie, 2011. Bizarre Creations a fost achizitionat de Activision in 2007, studioul fiind implicat in dezvoltarea anumitor proiecte pentru publisher-ul american. Avand sediul in Liverpool si fondat in 1994, Bizzare Creations s-a remarcat prin titluri precum Formula 1, seria pentru Xbox Project Gotham Racing, Fur Fighters si The Club, precum si prin recentele Blur si James Bond 007: Blood Stone.
La sgarsitul anului 2010, Activision a anuntat ca este interesat de vanzarea studioului si ia in considerare si posibilitatea de a lichida afacerea. Cum pana in acest moment nu a fost gasit un cumparator interesat, Bizzare Creation si-a inchis oficial portile pe 18 februarie.

Pentru a comemora activitatea echipei, Eamon Urtone, un editor video, a lansat un filmulet intulat "Farewell Bizarre...it's been an absolute pleasure!".

Cod:
 Sursa: wizoo.ro
//
Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti un blog