A fresh life !
Stilul tau de viata ! Iti place literatura?Cele mai noi informatii , despre cele mai noi jocuri!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]

PC

Traffic Manager este un joc de strategie dezvoltat de CyberPhobX si Excalibur Publishing, titlul urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in iunie 2011.

Jocul ii va pune pe gameri in rolurile unor manageri de trafic, avand la dispozitie toate parghiile de a gestiona bunul mers al automobilelor si al mijloacelor de transport in comun. In functie de bugetul pus la dispozitie de primarie, managerul de trafic va putea sa largeasca strazi, sa schimbe semaforizarea din oras, sa creeze sensuri unice, sa angajeze oameni si echipamente pentru lucrari de infrastructura, sa repare drumurile dupa fiecare iarna sau sa creeze noi linii pentru mijloacele de transport in comun. Ca in orice oras european, iarna vor apare noi probleme, precum deszapezirea si asigurarea unui trafic rezonabil. Toate aceste actiuni vor avea un efect direct asupra populatiei din oras, feedback-ul de la oraseni si de la oficialitatile primariei urmand sa influenteze cariera jucatorului.

Chiar daca la prima vedere Traffic Manager nu pare un joc cu o grafica de invidiat, produsul se adreseaza in primul rand fanilor jocurilor de tip city-building.

Sursa : Wizoo.Ro


Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit