AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]PC, JOC GRATUIT
Perfect World este un MMORPG gratuit, dezvoltat de Beijing Perfect World pentru PC. Lansat initial in China in iulie 2005, Perfect World a castigat in popularitate, fiind deschise servere pentru Vietnam, Japonia, Malayesia, Filipine si Brazilia. La inceputul anului 2009 vor fi lansate si editiile pentru SUA si Europa, chiar daca Perfect World Malayesia ofera deja suport pentru limba engleza.

In centrul jocului se afla razboiul dintre cele trei rase: Human, Winged Elf si Untamed in lupta de supravietuire pe care o duc impotriva unei forte numita Wraith. Aceste monstruozitati nu sunt nici vii, nici moarte si reprezinta o greseala a lui Pangu, creatorul lumii.

Human Race: reprezinta intruchiparea spiritului lui Pangu, oamenii avand moralitate, onoare si o imaginatie nelimitata.

Winged Elves au fost creati din sangele zeului, fiind intruchiparea frumusetii, gratiei si puritatii. Chiar daca oamenii au luptat cu Elfii cativa ani pentru stapanirea orasului Heaven's Tear, acum singura solutie de supravietuire este unirea fortelor.

Untamed: reprezinta intruchiparea trupului lui Pangu, avand o inclinatie catre intelegera cu natura si o dorinta nemai-intalnita de libertate.

Wraith reprezinta prima specie creata de Pangu in Perfect World. Dupa scurt timp, zeul si-a dat seama ca aceste fiinte nu au nimic frumos sau moral in ele, scopul lor fiind acela de a distruge si corupe totul in jur. Pangu a creat o inundatie majora, crezand ca a scapat pentru totdeauna de aceasta specie. Ei bine, s-a inselat.

In Perfect World, jucatorii vor avea ocazia sa-si creeze singuri arme, armuri si accesorii, trebuind sa invete deprinderile de : Blacksmith, Taloring, Jeweller sau Apothecary (remedii si farmece). Trecerea de la un rang la altul se face prin asistenta batranilor din oras. Jucatorii vor putea sa participe la licitatii pentru a vinde sau cumpara diferite obiecte sau isi pot deschide propriul magazin.

Incepand cu nivelul 30, jucatorii vor avea posibilitea de zbura pentru a explora mai repede Perfect World. Oamenii vor primi un fel de placi de surf fermecate, Elfii vor primi o pereche de aripi, iar Untamed vor primi animale zburatoare.


Perfect World Story Trailer de wizooro

wizoo.ro


Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit