AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]PC, JOC GRATUIT
Mythos este un joc dezvoltat initial de Flagship Studios (cunoscuti pentru Hellgate London), drepturile de publicare fiind preluate ulterior de Frogster Interactive.

Chiar daca Mythos va fi un MMORPG gratuit pentru download, cateva obiecte si facilitati in-game vor putea fi cumparate pentru a finanta jocul. Mythos va imparti aceeasi tehnologie si motor grafic cu Hellgate:London, asa ca vor exista destule asemanari intre cele doua jocuri.

Mythos va fi un MMORPG hack-n'slash, jucatorii avand sarcina de a lupta cu monstri, de a explora castele, de a colecta obiecte si de a acumula puncte.

Vor exista patru tipuri de joc: Normal, Elite, Hardcore, si Hardcore-Elite, jucatorii putand sa interactioneze doar cu cei care au ales acelasi mod de joc. Vor exista cinci rase, dintre care doar patru sunt cunoscute pana in acest moment: Human, Satyr, Gremlin si Cyclops - fiecare avand cate trei clase: Bloodletter, Pyromancer si Gadgeteer.wizoo.ro


creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit