AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]


PC - JOC GRATUIT
Battlefield Heroes este un joc de actiune pentru PC, dezvoltat de Digital Illusions in colaborare cu Electronic Arts, urmand a fi lansat in cursul anului 2009.

Battlefield Heroes este un joc din noua serie "Play 4 Free", o serie de jocuri gratuite - download and play, care va genera bani din vanzare spatiilor publicitare si microplatilor pentru personalizarea avatarelor.

Jocul va fi un Cartoon-style shooter in care vor exista doua armate, National Army si Royal Army, jucatorii fiind grupati dupa nivelul la care au ajuns. Vor exista aproape 40 de nivele, pentru ca jucatorii cu aceeasi experienta sa poata participa la joc si sa nu fie elimanti de "un pusti experimentat de 15 ani care se joaca cate 8 ore in fiecare zi".

Pentru inceput vor fi valabile 2 sau 3 harti de joc, in care cele doua armate se vor lupta pentru a cuceri teritorii si pozitii cheie. Va exista un sistem de clase, in care jucatorii se vor incadra cand isi vor crea personajul: Commando (light), Soldier (medium) si Gunner (heavy).In Battlefield Heroes vor exista avioane si tancuri, fara a fi specificate pana la aceasta data modurile de dobandire sau de utilizare.

wizoo.ro


Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog