AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ParteneriParteneri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectComentariu lasat de:[x]sTyL[e]PC, Xbox 360, PS3

Tomb Raider: A Survivor is Born este un nou joc dezvoltat de Crystal Dynamics, care va fi lansat de Square Enix (Eidos Interactive) pentru PlayStation 3, Xbox 360 si PC. Tomb Rider va reprezenta un nou inceput al francizei, fiind practic un reboot al seriei.

Lara Croft, in varsta de 21 de ani, proaspata absolventa si in cautarea primelor comori, se afla la bordul vaporului Endurance, in drum spre o insula din apropierea Japoniei. Inainte de a acosta, nava se rupe in doua, Lara fiind separata de orice posibil supravietuitor. Singuri pe insula si fara arme sau mancare, jucatorii vor fi nevoiti sa caute si sa creeze cele necesare pentru supravietuire.

Tomb Raider va avea un "skill system" care va permite personajului sa se dezvolte, anumite zone din insula fiind blocate pana la atingerea unui anumit nivel sau pana la procurarea anumitor obiecte.Chiar daca nu a fost anuntat inca nimic oficial, este posibil ca Tomb Raider sa ajunga pe rafturile magazinelor pana la sfarsitul acestui an.

Cod:
 wizoo.roCreati un forum gratuit | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog